.JiWa.






Monday, 18 June 2012

Pengalaman mendewasakan kehidupan

Assalamualaikum..

haa..berhabuk lagi blog aq ni..
xpa la,budak baru..haha
baru2 ni jadi fesi utk MPPB 2012/2013 kat KMTK,rancak jgak r..aq plak jadi AJK disiplin..mmang kena la,muka legend..haha..
xtaw r depa smua baran kat aq ka apa,tp mmang aq xsnyum r,n jalan kan tugas dgn pnuh tnggungjawab..haha
yg bestnya,dpat brkenalan ngn fesi2 dgn lebeh rapat,tu r paling best..
pastu,pada masa yg sama jgak,,result untuk sem 2 diumumkan..haha..
mmang trasa la khangatannya..
tp nk wat cmna,bnda dah buat dah,tawakal ja la..n tngok2 result ok r..aq brsyukur gila2 la..
pastu,kena isi UPU plak..mmang aq target UniMAP ja..nak yg dekat2 ja..senang nk edop,lgipon kos sara edop rndah ckit dari selatan..
aq amek kos polimer engineering kat UniMAP..xtaw la dapa ka x..kakak aq skata pluang pkerjaan bnyak..
lgpon masa kat mtrik ni,aq smakin minat kimia,tp xcekang pon,besa2 ja..so aq try ja lah..tawakal la..haha
lani pon dah lewat malam,niat nk tngok team aq maen mlm ni,SPAIN vs CROATIA..hhaah..aq semestinya SPAIN laa..
aq dah ngantok,so tengok highlight jala esok..haha
apa2 pon aq nak habaq..khidopan kat matrik paling best n rancak pnah aq lalui..dpat pulak mmber2 satu bilik yg masuk pala..mmang kemaih laa..haha..
nanti aq cerita lagi pa yg best kat matrik..da ngantok r..aq tdoq dlu r..slamt malam..

ni muka2 abg n kak fesi..cari la aq mana..aq Ketua Polis Trafik,msti naek kuda putih..haha


para fesi brgambar brsama pngarah dan tuan amar..

smua fesi bkerjasama mnolong ketua polis utk selesaikan lalulintas masa sesi pndaftaran..

aq bagi ucapan pada hari terakhir MPPB..

cinta sayang cafe..habuan fesi..haha

jamuan selepas penat lelah jaga budak2 baru..wakaka


ni game hari ni..game last,penentuan..


yeahhh..we are championship..memei r,,


ni nama dia bndera espanyol..haha

2 comments:

  1. semoga berjaya dan terus berjaya.....

    ReplyDelete
  2. aminn..trima kaseh..doakan kjayaan kita bersama.,..

    ReplyDelete